Tarieven

Tarieven

Algemene informatie

Betalen kan alleen direct na het consult. Dit kan contant of via een betaalverzoek. Betalen per overboeking is alleen mogelijk wanneer de betaling ter plekke bevestigd kan worden. Sommige banken vragen hierbij bevestiging met de cardreader, neem deze mee. Indien gewenst kan na betaling de factuur digitaal worden toegestuurd. Deze wordt via de mail verzonden.
Indien iemand anders het paard vasthoudt dient deze persoon de betaling te voldoen. Het is dus niet mogelijk om achteraf te betalen.

Wanneer bij verhindering of voor het verplaatsen van een afspraak tenminste 24 uur van tevoren contact wordt opgenomen wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Op mijn diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Femke Postma Equine Osteopathie

Tarieven

 • Behandeling paard of pony €100,-
  Duur van het consult 45-75 minuten
 • Behandeling hond €75,-
  Duur van het consult 45 - 60 minuten ~ t/m juli 2023 10% kennismakingskorting
 • Extra tijd eerste consult paard of pony €20,-
  Voor een eerste behandeling wordt extra tijd ingepland zodat er voldoende tijd is voor de intake, anamnese, onderzoek en de behandeling. De eerste keer is er vaak meer tijd nodig dan bij een vervolgconsult. Duur van het eerste consult 60-90 minuten.
 • Consult €60,-
  Indien tijdens de afspraak blijkt dat het paard niet behandeld kan worden, wordt enkel het consult in rekening gebracht. Reden hiervoor kan zijn dat het paard bijvoorbeeld doorgestuurd moet worden naar de dierenarts.
 • Medical tape €10,-
  Er wordt gebruik gemaakt van Vetkin tape. Dit is een tape van hoogwaardige kwaliteit en special ontwikkeld voor het gebruik bij dieren.
 • Osteopathie pakket paard & pony €285,-
  ~ 3 Osteopathie behandelingen ~ Gekoppeld aan 1 paard of pony ~ 1 Jaar geldig vanaf de aanschafdatum ~ Prijs is exclusief voorrijkosten
  Lees meer over de pakketvoorwaarden.
Osteopathie - Femke Postma Equine Osteopathie
Osteopathie - Femke Postma Equine Osteopathie

Reis- en voorrijkosten


Voor een afspraak vanaf 70 km van Kommerzij kom ik langs voor minimaal 2 paarden op 1 locatie (zolang dit binnen mijn werkgebied valt).

Bij meerdere afspraken op één locatie kunnen de voorrijkosten worden verdeeld.

Voorrijkosten vanaf Kommerzijl
0 -10 km € 5,-
> 20 km € 10,-
> 30 km € 15,-
> 40 km € 20,-
> 50 km € 25,-
> 60 km€ 30,-
> 70 km € 35,-
> 80 km € 40,-
> 90 km € 45,-