Tarieven

Tarieven

Algemene informatie

Betalen kan alleen direct na het consult. Dit kan contant of via een betaalverzoek. Betalen per overboeking is alleen mogelijk wanneer de betaling ter plekke bevestigd kan worden. Sommige banken vragen hierbij bevestiging met de cardreader, neem deze mee. Indien gewenst kan na betaling de factuur digitaal worden toegestuurd. Deze wordt via de mail verzonden.
Indien iemand anders het paard vasthoudt dient deze persoon de betaling te voldoen. Het is dus niet mogelijk om achteraf te betalen.

Wanneer bij verhindering of voor het verplaatsen van een afspraak tenminste 24 uur van tevoren contact wordt opgenomen wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Op mijn diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Femke Postma Equine Osteopathie

Tarieven

 • Eerste consult paard of pony €120,-
  Incl. intake, behandeling en/of advies. Duur van het consult 45-90 minuten.
 • Vervolgconsult paard of pony ~ Incl. behandeling. €100,-
  Duur van het consult 45-75 minuten.
 • Vervolgconsult paard of pony ~ Excl behandeling €60,-
  Indien tijdens de afspraak blijkt dat het paard niet behandeld kan worden, wordt enkel het onderzoek in rekening gebracht. Reden hiervoor kan zijn dat het paard bijvoorbeeld doorgestuurd moet worden naar de dierenarts.
 • Osteopathie pakket paard of pony €285,-
  ~ 3 Osteopathie behandelingen ~ Gekoppeld aan 1 paard of pony ~ 1 Jaar geldig vanaf de aanschafdatum ~ Prijs is exclusief voorrijkosten
  Lees meer over de pakketvoorwaarden.
 • Medical tape paard of pony €10,-
  Er wordt gebruik gemaakt van Vetkin tape. Dit is een tape van hoogwaardige kwaliteit en special ontwikkeld voor het gebruik bij dieren.
 • Behandeling hond €75,-
  Duur van het consult 45 - 60 minuten
 • Kennismakingsconsult hond €50,-
  In te zetten als je hond eerst ergens moet wennen of als je niet weet of je hond zich wil laten behandelen. Duur 30 minuten. Neem voor het inplannen van dit consult even contact op via Whatsapp.
 • Kennismaking pup €0,-
  Laat je pup wennen aan aanrakingen en een nieuwe omgeving. Duur 15 minuten. Neem voor het inplannen van dit consult even contact op via Whatsapp.
Osteopathie - Femke Postma Equine Osteopathie
Osteopathie - Femke Postma Equine Osteopathie

Reis- en voorrijkosten


Voor een afspraak vanaf 70 km van Kommerzij kom ik langs voor minimaal 2 paarden op 1 locatie (zolang dit binnen mijn werkgebied valt).

Bij meerdere afspraken op één locatie kunnen de voorrijkosten worden verdeeld.

Voorrijkosten vanaf Kommerzijl
0 -10 km € 5,-
> 20 km € 10,-
> 30 km € 15,-
> 40 km € 20,-
> 50 km € 25,-
> 60 km€ 30,-
> 70 km € 35,-
> 80 km € 40,-
> 90 km € 45,-